Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben

******* EGYÉNI ÉS CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS, RENDSZERÁLLÍTÁS ******* ÖNISMERETI-, ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Fontos!

  • Az állítást kérő kliens a bejelentkezés után kap e-mail-ben egy un. Jelentkezési adatlapot, melyet kitölt és visszaküld - az állítás előtt legalább egy héttel, a saját maga tájékozódása és a munka fókuszáltsága érdekében, továbbá ezzel erősíti meg jelentkezését. Ha a jelentkezési adatlapod nem érkezik meg időben, az azt jelenti lemondtál a közös munkáról és átadod másnak a helyet. Engedd meg, hogy felnőttként kezeljelek: nem foglak figyelmeztetni, hogy nem küldted el időben az adatlapodat.
  • A jelentkező és a csoport arra szerződik, hogy a teljes csoportmunkán részt vesznek és kölcsönösen egymás segítségére lesznek. Kérlek, akkor jelenzkezz, ha ezt tudod vállalni! Gondolj a hellingeri "adok-kapok" szabályra!
  • Ajánlatos először segítőként részt venni családállításon, a módszerrel való ismerkedés céljából, mielőtt valaki saját család(!)állítást kérne. A rendszerállítások igénybevételekor ettől akár eltekinthetünk.
  • A résztvevők nem állhatnak tudatmódosító szerek, pl. alkohol, gyógyszerek befolyása alatt!
  • A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát!
  • A résztvevő vállalja a felelősséget saját magáért és aláírja, hogy nem szenved pszichés betegségben és nem áll pszichiátriai kezelés alatt! Pszichés betegeknek legfeljebb kezelőorvosi kísérettel van lehetőségük a módszer igénybevételére.
  • Kérem, hogy jelentkezéskor, esetleges kellemetlenségek elkerülése végett, adj meg telefonos elérhetőséget is!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 69
Heti: 207
Havi: 953
Össz.: 194 065
Oldal: A jelentkezés feltételei
Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben - © 2008 - 2018 - csaladesrendszerallitas.hupont.hu