Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben

******* EGYÉNI ÉS CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS, RENDSZERÁLLÍTÁS ******* ÖNISMERETI-, ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Egészség állítás

A Szomato dráma kötetlenebb módszerét használva - hasonlóképpen, mint a család- vagy rendszerállítás esetén - információhoz juthatunk, ami segítségünkre lehet testrészeink, szerveink egészségi állapotának harmónizálásában, gyógyulásában.

A szervezetünk egy rendszer, és mint rendszert megjeleníthetjük a térben képviselők segítségével, akik elmondhatják mire lenne szüksége fájó testrészünknek, beteg szervünknek, hogyan érezné magát jobban, mi az, ami fontos lenne számára, mit tehetünk érte, azaz önmagunkért, egészségünkért.

Sok esetben betegségeink oka lelki eredetű. A Szomato dráma módszere átvezethet bennünket a családállításba, nem kis meglepetésünkre esetleg veséink képviselőinek hangjában előbb utóbb önmagunkat és párunkat véljük meghallani, bal lábunk és jobb lábunk képviselői anyánkat és apánkat idézhetik lelki szemeink elé, szemeink, füleink akár az elveszett ikerpárunkra irányíthatják figyelmünket.

Így láthatunk rá arra, hogy mi váltotta ki szervezetünkben a harmónia hiányát, mi az a lépés, ami rávezethet bennünket a gyógyulás útjára.

Ennek a módszernek alkalmazását csoportmunkában javaslom.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 69
Heti: 198
Havi: 944
Össz.: 194 056
Oldal: Egészség állítás
Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben - © 2008 - 2018 - csaladesrendszerallitas.hupont.hu