Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben

*******EGYÉNI ÉS CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS, RENDSZERÁLLÍTÁS ******* ÖNISMERETI TANÁCSADÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS, PROJEKTÍV TERÁPIÁS ÜLÉSEK, SZOMATODRÁMA

Szomato dráma

A Szomato dráma módszerével - hasonlóképpen, mint a család- vagy rendszerállítás esetén - információhoz juthatunk, ami segítségünkre lehet testrészeink, szerveink egészségi állapotának harmónizálásában, gyógyulásában.

A szervezetünk egy rendszer, és mint rendszert megjeleníthetjük a térben képviselők segítségével, akik elmondhatják mire lenne szüksége fájó testrészünknek, beteg szervünknek, hogyan érezné magát jobban, mi az, ami fontos lenne számára, mit tehetünk érte, azaz önmagunkért, egészségünkért.

Sok esetben betegségeink oka lelki eredetű. A Szomato dráma módszere átvezethet bennünket a családállításba, nem kis meglepetésünkre esetleg veséink képviselőinek hangjában előbb utóbb önmagunkat és párunkat véljük meghallani, ballábunk és jobb lábunk képviselői anyánkat és apánkat idézik lelki szemeink elé. Így láthatunk rá arra, hogy mi váltotta ki szervezetünkben a harmónia hiányát, mi az a lépés, ami rávezethet bennünket a gyógyulás útjára.

A Szomato dráma módszerének alkalmazását csoportmunkában javaslom.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 84
Heti: 165
Havi: 1 028
Össz.: 189 660
Oldal: Szomato dráma
Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben - © 2008 - 2018 - csaladesrendszerallitas.hupont.hu