Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben

******* EGYÉNI ÉS CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS, RENDSZERÁLLÍTÁS ******* ÖNISMERETI-, ÉLETVEZETÉSI TÁMOGATÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Önismereti tanácsadás

Az önismereti tanácsadáshoz szükség lesz a pontos születési időpontodra (kórházból kérvényezhető), de legalább két órán belüli időintervallumra.

A humanisztikus tanácsadás keretein belül (ld. fentebbi menüpont) lehetőség van önismereti tanácsadásra. Az önismeret minden további lépésünk és fejlődésünk alapja.

Ha tudatos vagyok mindarról, ami bennem rejlik, működik, ami hajt és továbblendít, vagy éppen gátol, akkor már ezek az erők nem állhatnak felettem, nem uralhatnak, hanem képes leszek én magam uralkodni ezek felett.

Ha megismerem azokat az energiákat, erőforrásokat, amikre támaszkodhatom,

azon működésmódokat, amik által különböző helyzetekben viselkedem,

azokat a szülői mintázatokat, hangokat, amik gyermekkoromból belémégtek,

azokat a kapcsolati mintákat, amik mentén kapcsolataimban működöm, akkor képes vagyok ezekre figyelni, önmagam felett kontrollt gyakorolni tudatosan viselkedésemet korrigálni.

Persze, ez nem megy egyik napról a másikra. Hagynunk kell magunknak időt, hogy megérjen bennünk, az új ismeret önmagunkról, mint a kovász a tésztában, megérlelje az egész személyiséget, ami az önismeret által stabilabb, magabiztosabb, önállóbb lesz.

1 x vagy 2 x 50 perces a konzultáció adatlap kitöltése után.

Ha tovább szeretnéd folytatni a közös munkát és másodszor is jelentkezel Humanisztikus tanácsadásra vagy Önismereti konzultációra,

20% kedvezménnyel jöhetsz Vigyor 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 56
Heti: 18
Havi: 1 639
Össz.: 198 436
Oldal: Önismereti tanácsadás
Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben - © 2008 - 2019 - csaladesrendszerallitas.hupont.hu