Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben

******* EGYÉNI ÉS CSOPORTOS CSALÁDÁLLÍTÁS, RENDSZERÁLLÍTÁS ******* ÖNISMERETI-, ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS, SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

Résztvevői vélemények Vigyor :

 

Nagy érdeklődéssel és izgalommal vártam, hogy részt vehessek a Férfi-Erő-Kör eseményen, főleg azért, mert egyáltalán nem tudtam, hogy mire számíthatok. Éppen ezért elvárásaim sem voltak, de a délután folyamán folyamatosan erősödött Bennem az érzés, hogy "itt a helyem". Az egész délutánt betöltő változatos, izgalmas gyakorlatok során nagyon jó érzéssel töltött el, hogy egy olyan közegben lehetek, ahol egymást segítve önmagammal kapcsolatban is nagyon sok felismerésre juthatok, mindezt egy meghitt, családias, a biztonság érzését adó, támogató légkörben. Soha nem volt még alkalmam ilyen esszenciálisan megtapasztalni a női és férfi energia közötti különbségeket, nagy élmény és hasznos tapasztalás is volt egyben. Köszönöm minden Résztvevőnek, és főleg Neked Zsuzsi, hogy részem lehetett ebben az élményben!

Anikó, 36 éves

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Nagyon jól éreztem magam a hétvégi programon. Csodás volt érezni, hogy micsoda erő lakozik bennem és mire képes egy férfi egy adott szituációban. Jó volt átéltem, hogy a mellettem levő férfiak is helytálltak és nagyon szép volt számomra, hogy ehhez az erős férfiassághoz nagyon fontos a női energia, ami nélkül ez nem menne. Nagyon fontosnak tartom, hogy elérhető maradjon ez a program.

Balázs, 33

§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

Sokminden eszembe jutott a szombati alkalommal kapcsolatban, de ezek még nem elég kiforrottak ahhoz, hogy írni tudjak róluk.
Ha egy- két  mondatot kellene írni, akkor ezt írnám:
"A polaritás világában csak a kettő eggyé válása az, ami egységet hozhat. Amíg nem találom meg a Nőt és nem is tudom milyen a Férfi, addig az egység csak hiú ábránd.
Igazi nővel vagy férfival találkozni igen nehéz manapság. Most ennek a körnek a megalkotásával kezdetét vette valami, ami segít mindannyiunkat eljuttatni önmagunkhoz és az egységhez is."
Kellemesen felkavart ismét a csoport, dolgozom a hullámok felismerésén és integrálásán.
Szeretettel köszönök mindent.
 
Mónika, 38
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Nagyon jól éreztük magunkat a Férfi erő- férfi körön.
 
S: Elvárások nélkül érkeztem. A szombati nap mégis felül múlta az elképzeléseimet. Jó volt megtapasztalni a férfi energiák rezgését és látni, hogy milyen sok férfi társam volt nyitott erre. Megtapasztaltam, hogy a FÉRFI csak a NŐ mellett lesz azzá aki valójában. 
 
B: Nekünk pont erre volt most szükségünk :-) Nagyon tetszett, ahogy a lelki és testi gyakorlatokat kombináltad. Érezzük is az energiák alakulását az életünkben és tudatosan is dolgozunk rajta egy ideje. A férjem sokkal "bikásabb" lett, én pedig a női energiákat igyekszem behívni az életembe :-) 
 
Köszönjük szépen! S&B
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Igazából én nem értem, hogy mennyire  jelent ez megoldást, az apa fiú kapcsolatok rendezésére,  mert mi azért mentünk oda.   Ha ez mégis jelent valamiféle megoldást, szerintem akkor is közel azonos korú férfiakat  kellene össze hívni, mivel  a férfiak bizonyítási vágya még az  egészségüket is kockáztathatja.  Azt láttam, hogy annak a  férfinak akinek ott volt a párja, az erőn  felül is küzdött,  és én személy szerint - tudván, hogy a férjem a közelmúltban  esett át egy szívinfarktuson, - nagyon aggódtam, hogy rosszul lesz  a nagy bizonyítási vágytól. Szerencsére  nem történt semmi baj. Azok a gyakorlatok amiket végeztünk  véleményem szerint  ha 45 éves korig nem alakul ki, utána már nem  fog. Dr Csernust idézve a személyiség 45 éves korra merevvé válik és ritkán  alakítható. Személy szerint én inkább a családállítást választom, a problémáim mérséklésére.   
 
Valéria, 47
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Nekem sokat adott a múlt szombat, régen küzdöttem ugy fizikailag mint ott... :) még mindig érzem, a hátamban egy izom le van tapadva, a bordáim is fájtak napokig. Nagyon érzékletes volt a különbség a férfi és női kör között, a női körben "csak" érzések voltak bennem, otthonos érzés volt benne állni és ahogy mondtad rabul ejtettek a nők :) A férfi körben is otthonosan éreztem magam és képeket láttam: kardot tartok a fejem fölé, egy varázsbot van nálam, nagy tábortűz körül állunk, kemény, erős energia volt, a női kör pedig egy finom, befogadó. A végén a lányt, akit válaszottam partnernek, olyan jó volt tartani az ölemben, nagyon bensőséges érzés volt, sajna elfelejtettem a nevét :) ja és a női körben az még feltűnt, hogy ketten voltatok, akikről ugy éreztem, hogy igazán adják, árasztják magukat kifelé, az egyikük te voltál. Mikor rárápillantottam az arcokra így éreztem. Amikor sorba álltunk egymás mögé, az is jó volt, a srác akinek adtam a hátast a végén azt mondta még mindig érzi :), amikor anya vett ölébe, ott kényelmetlen volt a pozícióm, de maga az érzés, ahogy az ölében feküdtem kellemes volt, biztonságos, és meleg...
Köszönöm az élményeket!
 
Gábor, 30 
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Nekem az tetszett a leginkább a programban, hogy az erő és az intimitás ilyen jól meg lett jelenítve, de az alapján, ami jelenleg zajlik az életemben, az intimitás volt, ami a leginkább átjött.
Úgy érzékeltem, hogy a többiek is jól vették a "ringatós-elemeket", ami szerintem nagyon jó. Biztos közre játszott ebben az, hogy több pár is volt.
Engem nagyon érdekelne, vajon mit élhetnek meg a férfiak, amikor a női körben állnak? Figyeltem az arcukat: kisimult, és szinte minden férfi hasonlóan viselkedett (átélés).
Úgy gondolom, jól vihető tovább a program ebben a formában.
Sok sikert kívánok hozzá, hogy minél több férfi "merje" megengedni magának mindezt.
 
Emi, 34
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Egy ilyen alkalom szerintem a nőknek is nagyon jó, hogy meglássák, megtapasztalják a saját hozzáállásukat a férfiakhoz, az emberi kapcsolatokhoz és a saját nőiességükhöz. Jól döntöttem, hogy elmentem.
 
Nóra
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Nem voltak előzetes elvárásaim, inkább kíváncsi voltam az elején. Nem tudtam, hogy mire számítsak. Azt éreztem, a feladatom a jelenlét, az adás és a szemlélődés.
Nagyon érdekes volt látni a férfi kört és a női kört, a férfiak küzdelmét egymással és önmagukkal, az energia átadásukat. De sokkal inkább külső szemlélőnek éreztem magam, vagy segítőnek.
Én nagyon örülnék, ha lenne női kör. Ha mi is megtanulhatnánk nőnek lenni és megtapasztalhatnánk a nőiséget. Szerintem erre szükségünk van. Nem csak várni, hogy legyen a férfi férfi, hanem segíteni önmagunkat nővé válni. Szeretném megtapasztalni a különbséget a férfi és a női kör között.
Köszönöm az élményt! :)
 
Fruzsi, 26
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 

Először is szeretném megköszönni a részvétel lehetőségét. Nem ismeretlen ingerek értek, de azok nagyon erősek voltak. Nem tudtam, hogy mire számíthatok, csak a minőséget éreztem, mint ahogy eddig is :) A tematikát tekintve teljesen rosszul tippeltem meg az egészet. Amiért nagyon hálás vagyok, mert szeretek kizökkenni a rutinomból.

Nagyon jó volt, hogy a gyakorlatias férfi lett kiemelve :) Így az jött ki, aminek kell...Pl: alapvető ösztönök, vagy testszag :) Igen, ez is hozzá tartozik... :))) Jó volt látni a férfitársakat egy sokkal kézzelfoghatóbb igazságban. Jó volt érezni a kontrasztot, a színeket és az egyéniségeket. Mindezek után arra gondolok, hogy kell a Női oldalnak is egy ilyen foglalkozás. Sőt, egy harmadik is: Gyermek-Erő kör....Na ott lehetnének még izgalmas dolgok. Külön az apa-gyermek és külön az anya-gyermek kapcsolatra!...

Köszönöm, hogy ott lehettem veletek :)

Viktor, 30

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 69
Heti: 189
Havi: 935
Össz.: 194 047
Oldal: Vélemények a Férfi-Erő-Körröl
Csoma Zsuzsanna Éva Család- és Rendszerállítása Debrecenben - © 2008 - 2018 - csaladesrendszerallitas.hupont.hu